Dakord. Luizi, edhe pse nuk ka qenë kurrë anëtar i PD-së, por ka pasur simpati për Berishën, u shpall tradhtar dhe i shitur, pasi mbështeti Benet Becin, i cili ka qenë drejtor i PD-së, si dhe pranoi t’a martonte Veliaj.

Basha gjithashtu u shpall i shitur pas videos ku pretendohet se ka takuar Ballën.

Po Çim Peku, mëngjes për mëngjes me Veliajn te Kodra e Diellit, në darkë 5-katësh, paradite në një pishinë te Kodra e Diellit dhe pasdite në një palestër?!

Po Lelo që kërkon natën financime nga Veliaj, ndërsa ditën shan artistët që mbështesin Veliajn? Që natën flet keq lundër Shkëlzenit tek ndërkombëtarët, ndërsa ditën i mbërthen zinxhirin e pantallonave babit tê Zenit?

Kush po shitet dhe blihet në të vërtetë? Kush po e tradhton Belon dhe Familjen?