Zgjedhjet e 14 majit. Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve do të shqyrtojë nesër kërkesën ankimore të grupit të Alibeajt për regjistrimin e Partisë Demokratike.

Mësohet se kërkesa do të shqyrtohet nesër në orën 12:00.

Kujtojmë se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve rrëzoi kërkesën e grupit të Alibeajt për regjistrimin e PD-së në zgjedhjet e 14 majit.