I shpërfyturuar nga skandalet që të lenë pa fjalë pusheti i Ramës tjerr fjalë e thashetheme kafenesh, nëpërmjet “kazanëve” të mirëfinancuar dhe patericave politike, për të zhvendosur vëmendjen e publikut e për të relativizuar shkallën e paimagjinueshme të korrupsionit.

Kulla e radhës në qendrën e Tiranës nuk është gjë tjetër, veçse çibani gjigand i radhës në pjesën e gjelbëruar të kryeqyetit më të betonizuar në botë.

Autorët janë po ata që shembën teatrin, që zhdukën stadiumin, që zhdukën kinematë e që do zhdukin vlera të tjera arkitekturore historike të kryeqytetit. (Pallati i dashur i kongreseve për të majtët, pritet të bëhet kurban)

Dhe gjithmonë pasi kanë bërë këto janë munduar të fshihen si mos më keq.

Herë në thesin e modernitetit, herë në thesin e zhvillimit të territorit, herë në thesin e investimeve strategjike.

Tani për shumë arsye të situative politike e korrupsioniste, skadaleve pa fund, kullën që kafshon hapësirën pothuaj të fundit të gjelbërt të Tiranës duan ta fusin në thesin e “dhuratës” së kundërshtarit politik, duke implikuar familjen Berisha.

Poshtërsia e radhës pas qindrave të tilla.

Asgjë për t’u çuditur!

Propaganda është propagandë!

E trishtë për ato personazhe që duan të shpëtojnë politikisht duke u matur me demek me hijen e kullave, ndërkohë që kanë hedhur firmat aty dhe për disa të tjera që do vijnë e do çudisin botën.

Sfida për akuzuesit është hedhur!

Revokimi është kërkuar.

Le të japin tani një përgjigje e të mos mundohen ta lenë kullën në prehrin e opozitës!