Mëngjesin e sotëm ka nisur viti i ri shkollor 2020-2021 në të gjitha shkollat e vendit.

Nxënësit që nisën ditën e sotme shkollën kanë pasur të detyrueshme maskën. Që në hyrje të shkollës atyre iu matet temperatura, më pas duhet të ruajnë distancën të paktën 1.5 metra nga njëri-tjetri ashtu si dhe në banka.

Si çdo vit, fëmijët në duart e tyre të vogla mbajnë në duar buqeta me lule.