Gazmend Ukali, 27 vjeç, nga Kërçova dhe e fejuara e tij Albina Beluli, 23 vjeçe nga Tetova, ishin në mesin e viktimave të aksidentit tragjik që ndodhi mëngjesin e sotëm, kur një autobus u përfshi nga flakët në autostradën Struma të Bullgarisë, duke lënë të vdekur 45 persona.

Gazmendi ishte pjesë e zyrës së kryetarit të Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ndërsa të premten festoi ditëlindjen e 27-të me të fejuarën e tij në Stamboll.

Informacionin për vdekjen e Gazmendit në një bisedë telefonike e ka konfirmuar edhe kryetari i Komunës së Kërçovës Fatmir Dehari, i cili ka shprehur keqardhjen e thellë për këtë tragjedi të madhe.

Ukali ishte anëtar i Këshillit Rinor të Komunës së Kërçovës që prej vitit 2015.

Autobusi i shkrumbuar

Mediat shqiptare në Maqedoni kanë publikuar listën e plotë me emrat e viktimave.

Nga 52 turistë që ndodheshin në autobus kanë ndërruar jetë 45 dhe 7 të tjerë kanë djegie të rënda. Mosha e viktimave është e re, ndërsa mes viktimave ka edhe fëmijë.

EMRAT E PERSONAVE QE ISHIN NE AUTOBUS

Kadri Mehmeti-1967

Muhsin Shiroka -1989

Ljupço Zafirov –

Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti -1985

Alban Ahmeti -2017

Avni Ahmeti – 1985

Ibrahim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi  -1971

Alejna Ahmeti – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Hyseni – 1958

Hamdi Hyseni – 1962

Almira Ramanovski – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabije Saliu – 1960

Zilie Mustafovska – 1973

Sade Mustafovska – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi  – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Elmedin Pajazitovski – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmije Jasharovska – 1999

Ebip Pajazitovski – 1972