Partia Socialiste duket se ka refuzuar propozimin e Opozitës së Bashkuar që përfaqësuesi i PD, Oerd Bylykbashi, bëri publike pak më herët.

Në këtë propozim të Opozitës kërkohej amendamenti për hapjen 100% të listave, pa ndryshime të tjera kushtetuese.

“Ndryshime e tjera kushtetuese të njëanshme, prishin marrëveshjen e 5 Qershorit dhe 14 Janarit,” thuhej në deklaratën e Opozitës.