Për kopertinën e numrit të 17 gushtit 2020 të revistës TIME, karikaturisti Tim O’Brien vendosi që të vendosë ‘problemet’ me të cilat po përballet Presidenti Donald Trump.

Në këtë kopertinë shihet i pikturuar presidentit Trump në mes të detit i rrethuar nga COVID-19 duke notuar drejt Shtëpisë së Bardhë e cila në pamje duket sikur është në distancë shumë të largët.

Kopertina shoqërohet me një histori të korrespondentit të TIME, Molly Ball, mbi mënyrat se si po ndryshon pandemia zgjedhjet e vitit 2020.

“Për vitin e kaluar, unë kam menduar një kopertinë tjetër në seri, por gjithmonë ka pasur një polemikë të re ndërhyrëse, skandale, trazirat sociale ose një deklaratë normale për të ndryshuar historinë,” thotë O’Brien, artisti që ka krijuar kopertinat e TIME për më shumë se 30 vjet. Tre kopertinat e para në seri paraqisnin Trump brenda Zyrës Oval si stuhitë e shiut: “Asgjë për të parë këtu” (27 shkurt 2017), “Stuhia” (23 Prill 2018) dhe “Në Thellë” (3 Shtator , 2018). Kopertina “Stormy” u emërua Kopertina e vitit nga AdWeek dhe mori një medalje të artë nga Klubi i Drejtorit të Arteve.

“Uji në rritje si një metaforë për kaosin në Shtëpinë e Bardhë të drejtuar nga Trump mund të mbaronte vetëm dy mënyra,” shton O’Brien, i cili ka pikturuar më shumë kopertina të TIME (32 dhe duke numëruar) se çdo artist në 50 vitet e fundit.

Puna e O’Brien është shfaqur në botime në të gjithë botën, si dhe në disa pulla postare të SHBA përfshirë trilogjinë popullore të “Lojërat e Urisë .” Dy nga kopertinat e tij të revistës TIME – një me Bill Klinton dhe Bob Dole dhe tjetri me “Grand Old Populists”, të botuar në 1996 – janë të vendosura në Galerinë Kombëtare të Portreteve në Smithsonian në Washington, DC.