Category: Aktualitet

Euro kap fundin

Shënohet rekordi minimal për vitin 2024 Euro ka shënuar sot treguesit më të ulët në raport me...

Trump triunfon

Gjykata Supreme lejon Trump-in të garojë në zgjedhjet presidenciale! Gjykata e Lartë, mbajti anën...

36 orë në BULQIZË

Nga Martin CUKALLA 1. Ylli Pepo është në përfundim të një filmi. Historia e Bulqizës dhe historiku...

Loading

Aktualitet

Horoskopi