Category: Ekonomi

Ajay Banga zgjidhet presidenti i Bankës Botërore

Ajay Banga do të jetë presidenti i ri i Bankës Botërore për një mandat pesë vjeçar. Bordi i guvernatorëve të Bankës Botërore zgjodhi të mërkurën ish-drejtorin ekzekutiv të Mastercard Ajay Banga për një mandat pesë-vjeçar si...

FMN: Shqipëria dhe Kosova, vendet më të varfra të Evropës

Shqipëria dhe Kosova janë renditur sërish nga Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) si shtetet më të varfra të Evropës në vitin 2023, bazuar në të ardhurat për frymë, që maten duke llogaritur fuqinë blerëse, një tregues real se sa...

Loading

Aktualitet

Horoskopi