Category: Politika

KQZ: Të hiqen të gjitha posterat e subjekteve politike!

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka urdhëruar heqjen e të gjitha posterave të subjekteve politike në të gjithë Shqipërinë, pasi sipas këtij institucioni, asnjëra prej tyre nuk i ka plotësuar kërkesat dhe kushtet, që parasheh Kodi...

Loading

Aktualitet

Horoskopi