Category: Intervista

Poezia është mënyrë jetese

Intervistë me poetin Kristo Tumanidhi Në një intervistë telefonike që dha Poeti Kristo Tumanidhi në emisionin “Fjalë të sinqerta” në Radio Ehmi, me gazetarin Aleko Haxhikosta, të premten, më 8 dhjetor 2023, duke folur si fillim...

UMBERTO ECO: ÇFARË DOMETHËNË TË JESH INTELEKTUAL?

-Fragment nga një intervistë e Umberto Eco. ____ Ju jeni ndër intelektualët më të famshëm në botë. Si do ta cilësonit vallë termin “intelektual”? – Nëse si intelektual nënkuptojmë këdo që punon mendërisht dhe...

Nikos Dendias flet për çështjen e detit

Ministri i Jashtëm, Nikos Dendias ka folur për çështjen e detit me Shqipërinë. Në një intervistë për kanalin publik të Greqisë “ERT“, nga ambientet e Ministrisë së Jashtme, kreu i diplomacisë greke ka folur kryesisht për...

Loading

Aktualitet

Horoskopi