Category: Mjedis

Pse janë mërzitur Edi Rama dhe krerët e politikës serbe?

Nga Spartak Ngjela Janë të mërzitur krerët e politikës serbe antishqiptare në Beograd për shpalljen e lumit Vjosa me mbrojte të veçantë ndërkombëtare. Vjosa është lumi më i bukur i Evropës. Pushtuesit e tokave shqiptare, me...

Loading

Aktualitet

Horoskopi