NË DITËN E LIBRIT

NË DITËN E LIBRIT

Nga Kastriot KOTONI   Sot në ditën e librit do të desha kisha përmendur shumë autor. Së pari po e nis me Gazmend Kapllani, Elvira Dones, […]

Tmerri i luftës në Gaza: mijëra fëmijë të vrarë

Tmerri i luftës në Gaza: mijëra fëmijë të vrarë

  Më shumë se 13,800 fëmijë janë vrarë në Rripin e Gazës që nga fillimi i luftës më 7 tetor, sipas Drejtoreshës Ekzekutive të Fondit […]

Baltosja e institucioneve të pavarura ju bëri bashkë

Baltosja e institucioneve të pavarura ju bëri bashkë

Nga Kastriot KOTONI Asnjë lajm nuk është më i çuditshëm dhe nuk përbën skup këto ditë pranvere në mediet shqiptare. Kemi një ligjërim përtej parashikimit të […]

Arrestohet ish-kryeprokurori i Malit të Zi

Arrestohet ish-kryeprokurori i Malit të Zi

Me urdhër të Prokurorisë Speciale të Malit të Zi, ish-kryeprokurori special, Millivoje Katniq, dhe ish-zyrtari i lartë i policisë, Zoran Llazoviq, u arrestuan mëngjesin e […]

A e ka paguar Shkëlzeni burrin e Blerina Gjylametit?

A e ka paguar Shkëlzeni burrin e Blerina Gjylametit?

Ftoi Berishën në Kuvend / A e ka paguar Shkëlzeni burrin e Blerina Gjylametit? Një akuzë e disa fakte. Kompania e eventeve me adresë te […]

Alda Merini – “E vërteta tjetër”

Alda Merini – “E vërteta tjetër”

“Në fakt, kur zgjohem në mëngjes dhe shikoj nga dritarja dhe ndihem vetëm, e di që askush nuk do të vijë të më vizitojë atë […]

Aktualitet

Horoskopi