Shqipëria do të ketë një grup ferri në “Euro 2024”…

Kuqezinjtë, në shortin e hedhur në Hamburg të Gjermanisë, ranë në Grupin B, ku do të përballen me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë.

Ndeshja e parë e Kombëtares do të jetë kundër Italisë, ditën e dytë të Evropianit, me Kroacinë në 19 qershor (Hamburg) dhe me Spanjën do të luhet në 24 qershor (Dyzeldorf).

Grupi A: Gjermani-Hungari-Skoci-Zvicër.
Grupi B: Spanja – Shqipëria – Kroaci – Itali.
GRUPI C: Slloveni, Danimarkë, Angli, Serbi.
GREPI D: Holandë, Austri, Francë
GRUPI E: Belgjikë, Sllovaki, Rumani
GRUPI F: Turqi, Portugali, Çekia