Category: Personazh

Pushteti i Vaçe Zelës

Me rastin e 84-vjetorit të lindjes Mediat kudo në botë, por edhe në Shqipëri janë në hapësirën...

Lamtumirë Zamir Dule!

  Gazetari Zamir Dule, diku nga mesdita e kësaj dite, do të fshihet nën dhe. Shkon, duke lënë...

FALEMINDERIT RAMI SAARI!

Për çudi, megjithëse ka bërë kaq shumë për ne shqiptarët, bie në sy mungesa e mirënjohjes nga të...

MYNEVERI KËNDON…

  – Skicë – Nga Bashkim KOÇI Mynever Shuteriqi në qershor të këtij viti mbush 100...

Nata e Krishtlindjes

Në vend të një urimi për Krishtlindjet nga  At Anton Luli S.J “Isha në burg atë natë, kur mbarë...

ESAT MEKULI – Poet dhe intelektual i madh…

ESAT MEKULI (17 DHJETOR 1916 – 6 gusht 1993) _____ Nga Saimir KADIU _____ Poet dhe intelektual i madh kosovar. Kryetari i parë i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës. Sipas Robert Elsie, Mekuli është “babai i...

Loading

Aktualitet

Horoskopi