Category: Op-Ed

Spartak Ngjela: “Koha nuk pret më”

Marrëveshja e nisur në Shkup midis Kosovës dhe Serbisë ka ngritur tensionin në Moskë. Por edhe në Tiranë, te korrupsioni i lartë shtetëror i ish ministrave e kryeministrave gjithashtu. Vuçiç nuk ka rrugë tjetër. Këtë herë nuk...

Pse janë mërzitur Edi Rama dhe krerët e politikës serbe?

Nga Spartak Ngjela Janë të mërzitur krerët e politikës serbe antishqiptare në Beograd për shpalljen e lumit Vjosa me mbrojte të veçantë ndërkombëtare. Vjosa është lumi më i bukur i Evropës. Pushtuesit e tokave shqiptare, me...

Adriatik Doçi: Erion Veliaj nuk ka rival…

Belind Këlliçi është një kandidat unik për Bashkinë e Tiranës. Si përfaqësues i nongratave pa vulë, Këlliçi nuk është thjeshtë dhëndër tek pushteti (fakt për të cilin nuk mund të fajësohet), por mbështetet dhe fryhet nga një...

PER RAST NEVOJE

Nga Grigor Jovani Më kishin lënë një mesazh fonetik në telefonin e shtëpisë, nga Evangjelizmoi,...

Loading

Aktualitet

Horoskopi