Category: Komunitet

NE SHQIPTARËT

  Ne shqiptarët, vlleh, lebër, çamë, himariotë, zagoriotë, dropullitë dhe plot të tjerë që u...

Emigrantët shqiptarë në Greqi: Votoni kadidatët tanë!

Sot në Greqi votohet për zgjedhjet parlamentare. Gjashtë parti greke konkurojnë në kto zgjedhje, ndërkohë 7 prej kandidatëve janë shqiptarë. Për këtë, emigrantë shqiptarë kanë lëshuar këtë thirrje për bashkatdhetarët që jetojnë...

Gjuha Shqipe – lëndë mësimi në Harvard

Studentët e Universitetit të Harvardit në Masaçusets në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, tashmë kanë mundësi të zgjedhin të studiojnë Gjuhën Shqipe pasi zyrtarisht ajo është pjesë e kurrikulave të gjuhës. Lajmi është bërë i...

Loading

Aktualitet

Horoskopi