(“The Sun” bën parashikimin për Shqipërinë në EURO 2024.

Do jetë në Grupin 2. Rivalë do të ketë…)

Tabloidi britanik “The Sun” ka bërë një simulim të shorit për ndarjen e grupeve për finalet e EURO 2024…

 

 Si shumë nga tifozëritë e këtij europiani, edhe tifozët shqiptarë nuk do të kenë nevojë të presin shumë për të zbuluar fatin e kombeve të tyre përkatëse me shortin që do të nisë më 2 dhjetor në Hamburg.

Duke simuluar shortin e plotë, le të shohim cilat janë fatet e parashikuara të kombeve vendase?  Sipas këtij simulimi, Shqipërisë i bie që të ketë në grup “3S”, Spanja, Serbia dhe Sllovakia. Pikërisht në Grupin 2.

Uellsi, i cili duhet të përparojë në “Play-off”-in A për të kaluar në finale, mund të përballet me një grup që përfshin Gjermaninë, Danimarkën dhe Republikën Çeke në Grupin 1.