Për të gjithë ata që nuk rrinë dot pa udhëtuar, “Eva Air”, një kompani ajrore tajvaneze, mundëson fluturim pa destinacion. Udhëtimi është parashikuar të kryhet në datën 8 gusht.

Pasagjerët do të presin biletat, do të kryejnë të gjitha procedurat e udhëtimit, por nuk do të shkojnë gjëkundi. Avioni do të ngrihet nga aeroporti i Taipeit, do të lëviz në ajër për tre orë dhe do të rikthehet në pikën nga u nis.

Nëse moti do të jetë i kthjellët pasagjerët do të mund të shohin disa nga atraksionet kryesore turistike të Tajvanit, ndërsa fluturojnë në avionin “Hello Kitty Dream”.

Drejtuesit e kompanisë thonë se e organizojnë këtë udhëtim për të qenë gjithmonë pranë dëshirave të klientëve.