(Asnjë lidership, sado diktatorial dhe i dhunshëm nuk ka guxuar të eksperimentojë në këtë nivel me ndjeshmërinë e një populli…)

Nga Gjergj ZEFI

Kjo është qeveria më jo përfaqësuese deri në diskriminim në historinë e këtij vendi.
Një qeveri thellësisht klienteliste, e imponuar me arrogancë kundër vullnetit të vetë shumicës.
Qeveri e arnuar me manekinë pa asnjë kontribut politik, jashtë çdo niveli vlerash, pa asnjë sens mase dhe pudori…
Asnjë lidership, sado diktatorial dhe i dhunshëm nuk ka guxuar të eksperimentojë në këtë nivel me ndjeshmërinë e një populli…
Ky është fillimi i një fundi të pashmangshëm dhe fatal…