Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve përditësoi udhëzimin e saj që sugjeron se njerëzit që janë shëruar nga sëmundja e koronavirusit quhen të mbrojtur vetëm për tre muaj.

Në qershor një studim zbuloi se antitrupat mund të zhduken pas dy-tre muajsh tek njerëzit e infektuar me koronavirus që përjetuan simptoma të lehta ose nuk kishin asnjë të tillë.

Ky udhëzim i C.D.C. – që u përfshi tek rekomandimet për publikun pë rata që duhet të bëjnë karantinë të detyrueshme – përfshin të gjithë ata të cilët janë shëruar tashmë nga virusi.