Kryepalamentarja Lindita Nikolla lexoi shkresën e dërguar nga PD ku caktohet si kryetar grupi të demokratëve, Lulzim Basha.

Kujtojmë se në statutin e ri të PD-së u caktua që Basha të ishte dhe kreu i grupit parlamentar. Ndërkohë ai tha sot se këtë detyrë do ia delegojë një nga nënkryetarëve të PD-së.