Një grua e infektuar me Covid-19 ka sjellë në jetë një fëmijë në maternitetin Koço Glozheni.

Sipas mediave fëmija ka rezultuar negativ me koronavirus.

Nëna dhe fëmija janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe janë dërguar në shtëpi.