Nga Lutfi DERVISHI

Mjeku ligjor, prokurori i çështjes, prokurori i Tiranës (dhe kushdo laro i policisë dhe politikës i përfshirë në çështjen “Rrahja”) duhet të dinë që kur dështon drejtësia hyn në lojë Kanuni dhe, sa për kujtesë, Kanuni është tmerresisht i ashpër “kur burri shtyn burrin faqe burrash” dhe imagjino të rrihet…