Ministria e Arsimit Rinisë dhe Sportit ka njoftuar së fundmi se viti akademik për vitin 2020-2021 do të filllojë me 2 nëntor.

Vendimi për rinisjen e vitit është marrë ditën e sotme nga ministrja Elvis Kushi, ku në njoftim thuhet se institucionet publike të arsimit të lartë në përfundim të regjistrimit të studentëve duhet të dorëzojnë listat.

Sakaq ministrja ende nuk ka dhënë ende se si do të zhvillohet mësimi këtë vit duke qenë se vendi është nën kërcënimin e pandemisë së Covid-19.