Ka përfunduar mbledhja e kryeministrit Edi Rama, në Selinë e PS me kryesinë e ngushtë dhe të deleguarit drejtues politikë në qarqe.

Në mbledhje shefi i qeverisë u ka dhënë ultimatum të vetëve që të punohet fort dhe në zgjedhjet e ardhshme të fitohen 74 mandate.

Pas ndryshimeve në qeveri dhe të përfaqësuesve në qarqe, Rama ka urdhëruar që nesër të bëhet formatim në FRESH.

Sa i përket mbledhjet se asamblesë të PS ajo është shtyrë pa fat, ndërsa u kërkoi drejtuesëve një raport për problemet e qarqeve.