Një aksident i rëndë ka ndodhur sot në orët e para të mëngjesit në Tiranë.

Një makinë e tipit “X6” e cila po udhëtonte në “Rrugën e Kosovarëve”, ka dalë nga rruga duke fluturuar nga barrierat dhe ka përfunduar në digën e Liqenit të Tiranës. Shoferi ka braktisur makinën.