Profesor Llambro Filo ka ndërruar jetë nga Covid-19.

Profesori dhe historiani Filo ishte i shtruar në Spitalin Infektiv.

Ai ka ndërruar jetë në moshën 78-vjeçare.

Filo, ishte pedagog në Universitetin e Tiranës por edhe autor i shumë librave historikë dhe teksteve shkollore.