Grines Fezollari (lindur më 6 prill 2001) i njohur gjithashtu si Grines_official është një personalitet i mediave sociale shqiptare, kërcimtar dhe TV Personalitet.
Ai u bë i pari mashkull shqiptar në aplikacionin e njohur të mediave sociale, TikTok, që arriti mbi 100,000 ndjekës. Ai është gjithashtu themeluesi i Virtual Show, eventi i parë për mediat sociale dhe TikTok zhvilluar në Shqipëri.

   

Në llogarinë e tij në TikTok është shfaqur në skenën e Përputhen dhe ka shkruar “Së shpejti në Përputhen”:

@grines_officialSe shpejti ne perputhen 🤩 ##perputhen ##teamgrines ##shqip ##fyp

♬ الصوت الأصلي – IDK