TCL ka prezantuar orën e saj inteligjente të quajtur – TCL MoveTime Family Watch, e cila është krijuar për të moshuarit.

Kjo pajisje ka funksione të tilla si gjurmimi i aktivitetit, zbulimi i rrëzimir, monitorimi i rrahjeve të zemrës, si dhe aftësia për të bërë thirrje pa duar. Ai gjithashtu ka aftësinë për t’i kujtuar pronarit që të pijë ilaçet. Ngjashëm me Apple Watch, monitori i rrahjeve të zemrës do të jetë në gjendje të njoftojë përdoruesin nëse zbulon një rrahje zemre të parregullt.

Operacion i pavarur

Sipas kompanisë, kjo orë është krijuar me synimin për të ndihmuar të moshuarit për të mbajtur funksionimin e pavarur.

Ora familjare MoveTime gjithashtu ka një vlerësim IP67, që do të thotë se është rezistent ndaj ujit dhe pluhurit. Kjo pajisje do të zbulohet në Amerikën e Veriut dhe Evropë këtë vjeshtë.